Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-05-2012, 20:46   #5
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kıymet hnm bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.Fakat ben kendi adıma bu uzman görüşlerine pek itibar etmiyorum.

Neden mi: Bir zamanlar bangır bangır bağırdılar sakın kırmızı et yemeyin tavuk eti yiyin diye,şimdi de tam tersine dönüldü.

Bir zamanlar yine bağrıştılar sakın doğal süt değil pastorüze süt için dediler,şimdide yine tam tersine döndüler..
Daha buna benzer niceleri..
Yani kısacası bu uzmanlar kimlerse, kimin kılıncını kuşanıyorlarsa onun borozonunu çalıyorlar diye düşünüyorum.Yanlışsam özür dilerim...
Hay diline sağlık Süleyman abi. Öğlen aynı kelimeleri bende yazdım. Ancak gönderirken bağlantı kesildi. Bir daha yazacak vakit olmadı. Aynen katılıyorum sana. Biz bunlara kalsak aç susuz yaşamamız lazım. Herşey kanser yapıyor zaten.
Birde bu tür çalışmaların yapıldığı yer, amaç, bulguların doğruluk payı veya tersi hata payı, dünya genelinde geçerliliği vb. bir çok konu irdelenmeli. Birde yurdum insanı hamsi 2-3 tl olsada alsak diye bekleşirken nerden bulacak kılıçı, ringayı.
Son bir şey kadın ve çocuklara zarar veren şey nasıl erkeklere zarar vermiyor onuda pek anlamadım Kıymet hanım..
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla