Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-05-2012, 10:05   #3
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
sabri güngör tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet Kardeşim tebrikler çok güzel bir av olmuş
Teşekkür ederim Sabri abicim. Abi vaktiniz var ise al Erdoğan abiyi çıkın gelin yine. Bak bu ayın 27 sinde organizasyon yapacağız inşallah. Sizin İzmirde avlanmanız zor gözüküyor. Gelin buraya av yapmasakta Boğaz manzarası eşliğinde bir yemek yeriz hiç değilse.

Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler Ahmet Kardeşim. 2-2,5 saatte maşallah iyi balık tutmuşsun. ben olsaydım akşama kadar devam ederdim.2001 yılında Alkatel firmasının 2 haftalık bir seminerine katılmıştım.cumartesi günü polonya pazarından kamış ve makina aldım.pazar sabah gün doğarken galata köprüsünde yerimi aldım.inan bilmiyorum ne kadar balık yakaladığımı.poşet biraz dolunca yanıma kim yaklaşırsa "oo iyi balık tutmuşsun" diyordu ve balıkları almaya hak kazanıyordu.kaç kişiye balık verdiğimi hatırlamıyorum.balığı verdiğim vatandaşın biri "sen neden götürmüyosun" dediğinde" otelde kime yaptırayım kime yedireyim "demiştim.
Paylaşımın için tekrardan teşekkürler.Avların bereketli olsun.Rastgele.
Hayrettin abicim bende teşekkür ederim, sağolasın. İnşallah organizasyonda biraz daha vakti zorlayacağız. Abi benim akşama kadar devam eden avlarım bekarlıkta kaldı. Bundan sonra da ilk akşama kadar devam eden avıma sanırsam 15 yıl var. Hani eve gelmesende farkına varılmadığı dönemlere yani. Bizim ufaklık Ali Emre aşırı derecede hareketli bir çocuk. Hanım tek başına yetersiz kalıyor. Yada rutin işleri aksıyor. Gerçi üç kişi olduğumuzda da yeterli kalamıyoruz Aliye karşı ama . Bu nedenle Ali uyandığı zaman evde olmalıyım. Hele bir eli olta tutmaya başlasın işte o zaman ahtım var çadırda kalıp 2-3 gün avlanacağız inşallah.

Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hey maşallah çıtır çıtır yemelik bunlar.
Kısa sürede güzel bir av olmuş. Oltanın ucunda her seferinde 3-4-5 balık görmek çok heyecan verir insana keyfini almışsındır doğrusu
Daha bereketli avların seninle olmasını dilerim Ahmet abi.
Gerçekten beklenen balıkları bulduğumuza sevindik Anılcım. Uzun süredir senden balık resmi göremiyorum. İstersen kendine bir mola ver ve kalk sende gel İstanbula. Erdoğan abi ile Sabri abiyide al. Yada Cumartesi sabah suyuna çıkalım deyip dolaşıver aşağıdan yukarıya Boğazdan giriver. Ben orada bekleyim sizi.

Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tebrikler ahmet abi bu aralar maşallahın var caçalar su üstüne cıkmışlarmı cumartesi herkes cinokop çekmiş
Ya Orhan abi neredesin sen. Bir sinyal verdin alarma geçirdin bizi, sonra yine daldın kayboldun. Hadi abi bak söylediğin gibi balık akıyor. Ayarla bir gününü. Bu arada bu ayın 27 sindeki organizasyonumuza bekliyorum. Daha 15 gün var. Şimdiden ayarla işlerini. Sonra iş güç deme bana.

Bu mesaj en son " 14-05-2012 " tarihinde saat 11:07 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir....
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla