Konu: Rastgeldi
Yalnız Mesajı Göster
Eski 19-05-2012, 19:14   #14
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Tekniker İbrahim tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Afiyet olsun Ahmet Abi.Bu sabah bende benim delikanlı ile çıkmak istiyordum az çok tahmin etmiştim.Nasip pazar gününe olur inşallah.
İnşallah İbrahim kardeşim. Tüm avlarının bereketli olmasını dilerim.

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet paylaşımın için teşekkürler,devamını diliyorum rastgelsin.
Tamer kardeşim bizde renkli olmadığı için sürekli beyaz takılıyoruz. Devamıda renksiz olacak yani. Balıklarımız renksiz olsada o rengi biz katmaya çalışacağız artık. Karşılıklı türbün yapalım üstadım seninle.Sen ordan kırmızıları çıkar ben bağırayım KIRMIZI diye. Ben burdan beyaz sunayım sen seslen BEYAZ diye.

Alıntı:
Erdoğan sızarlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet yine döktürmüşsün eline sağlık.. Sana bir tavsiye.. taze asma yaprağı bulursan sardalyaları yapraklara sararak mangalda pişir farkı göreceksin.
Erdoğan abi aynen söylediğin gibi düşünüyorum zaten. Yarın kısmet olursa Beykoza gideceğim. Kayınpederin bahçedeki asma yeni yeşermiştir şimdi. Siftahı yapalım bakalım nasıl olacak.

Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tavalıklar çıkmış
Çok lezzetli olur sardalyayı hep sevmişimdir gerçi hamsi favorimdir
Daha bereketli avların yine seninle olmasını dilerim Ahmet abicim.
Rastgelsin..
Sağolasın Anılım. Bende sardalyanın tuzlamasını severim sadece. Ama asmada ve mangaldada gayet lezzetli oluyor. Normalde istavrit tutarken sardalya gelmeye başlarsa ara veririm veya gelenleri salarım. Bu gün deniz kurumuş olduğundan kısmeti geri çevirmeyeyim dedim. Ayrıca hepsinde ayrı bir şifa vardır. Az da olsa yemek lazımdır.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla