21-05-2012, 19:22
|
|
Profesyonel Balıkçı
|
|
|
Alıntı:
Ege Demirağ tafarından gönderildi
Baraküdadan çok köpek dişli orkinosa benziyor .. hatta köpek dişli orkinos o balıkm baraküda değil son atlayıp adamın elinden aldığındaa farkettim 
|
Ege'cim suda hareket halindeki balık ve suyun kalınlaştırıcı yansıtıcı rolü yanıltıcı olabilir. Önce videonun başlığına bakalım.
"Huge Barracuda Attacks King Fish" Görüldüğü üzere balığı tutup videoyu koyan Barracüda yazmış. Birde senin hatırın için videoyu durdura durdura tekrar izledim.
Ege'cim önce videoyu 480p'ye getirip netleştiriyorum. Durdurarak bakıyoruz.
2.17---2.27---2.28----- 2.30-----2.32----2.34----2.35---2.36---2.49,,,,
2.49'uncu saniyede (2.50 sn.'ye geçmeden) balık yeme saldırıp sırtı dışarı çıktığı anı yakaladığında sırtındaki dikine Barracüda desenini çok net göreceksin.
3.05---3.06---3.07----Bu karelerin hepsinde Ege'cim ben Barracüdayım diye sana sesleniyor. Şaka bir yana, en son uzattıkları yeme saldıran zaten köpekbalığı, onu kastedmiyorsun herhalde. Şimdi bu mesajın arkasına (senin için arayıp bulduğum) sana 2 köpek dişli orkinos videosu koyayım onları izle, sonra sıcağı sıcağına tekrar Barracüdalı videoya geri dönüp 480p'ye alıp netleştirip seyredersen hemen anlayacaksın. Saygılar.
|