sayın abim farkındamısın ama hala ısrarla insanları ''yasadışı olan bir şeyi övmekle'' suçluyorsun..yaşın elli ve okumuş bir insansın,inanıyorum ki insanları benden çok daha fazla tanıma kabiliyetine sahipsindir..bende sana diyorum ki,böyle sert bir tepki vermeden önce o insanın amacının,kimliğinin ve düşünce yapısının ne olduğunu en azından tahmin edipte ona göre eleştirini yapsan olmazmıydı..ben ''yasadışı olan bir işi övmekle'' suçladığın o insanın,kendiminde içinde bulunduğu balıkçılık camiasındaki en ''yasadışı av düşmanı'' insan olduğuna yemin edebilirim..zaten senin seviyendeki bir insan,bunuda yalçın babanın yazılarının genelinden çok kolay bir şekilde anlar..artı olarak ben bu tepkinizi parakete konusu konmadan çok daha önce yaptığınız ''böyle konular konunca kendi ilgi duyduğum konuları kaçırıyorum'' eleştirinizin bir uzantısı olarak görmekten kendimi alamıyorum..eleştiri hakkınız tabii ki var ama yaptığınız eleştirinin türkiye de en son muhattabı olacak kişi baba yalçındır..
sizde takdir edersiniz ki, insan ömrünün yarısını ''ülkemdeki balıkçılık dünyanın en ileri seviyesindeki amerika ve avustralya seviyesine çıksın'' diye yerse ve bunun akabinde ''yasadışı avcılığı övmek'' gibi bir suçlamayla karşılaşırsa böyle tepkiler gösterebilir..anlayışla karşılayacağınızı umarım ve bundan sonraki her eleştirinizi hüsn-ü zanla yapmanızı dilerim..
bereketli avlar..
|