Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-07-2012, 11:08   #15
serdar425
Oltacı

hayrettin abi illaki yapacağın yorumları kimseye sorup yazmak durumunda değilsin..fakat eğer yaptığın yorum tamamen kötü niyetinin ve o konuyu yazana çok daha önce beslediğin hamasetinin göstergesi niteliğinde olursa alacağın tepkiyede katlanacaksın..ne yani ne istiyorsun,sen istediğin gibi eleştiri yapacaksın,insanlar bu yaptığın haksız eleştiriyi sırf sen alınacaksın,forumda yazmayacaksın diye yutacaklar mı?..birde üstüne insanları bu konu hakkında görüş belirtmeye çağıracaksın,kendi sağlıksız fikrine, yaptığın duygusal şantajla taraftar toplamaya çalışacaksın..bir daha yazmam,yok forumu okumam falan..yakışıyormu senin yaşındaki insana böyle ucuz işler..

vallahi işin aslını söylemem gerekirse yalçın baba nın böyle incir çekirdeğini doldurmayacak polemiklerin içinde olduğunu görmek zoruma gidiyor..biz diğer forumda baba yalçına ''gereğinden fazla kuralcı,ülkemizde uygulanamayacak yenilikleri getirmeye çalışıyor'' suçlamaları yapan büyük balıkçı,balıkçılık birlikleri yöneticileri ve akademisyenlere karşı çıkarken,şimdi gelip burda bir tane amatör balıkçı insanın ''zararlı şeylere özendiriyor'' eleştirisine maruz kalmasını kaldıramıyorum..hadi eleştirisini kaldırırım ama ''öyleyse yazmıyorum'' tehditlerini hiç kaldıramıyorum..

siz ev sahibisiniz siz durun..aksi bi durumda biz gideriz..
serdar425 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla