Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-07-2012, 10:06   #7
serdar425
Oltacı

aslına bakarsanız hakikaten haklısınız..burası amatör balıkçıların forumu..burayı kullanan insanların genel olarak amacı sizinde belirttiğiniz gibi,ortak hobiniz balıkçılıkla alakadar olan insanlarla hoşça vakit geçirmek..benim aslında merak ettiğim baba yalçının burda ne işi olduğu..tahmin ediyorum böyle tepkiler alacağını bilse baştan girmezdi bu zahmete..sizin o ''başkalarının avları'' dediğiniz videolar ''bundan sonra artık yazmaya gücüm kalmadı,yazdığım köşe komple bir arşiv olarak dursun ve arşivde eksik olmasın'' düşüncesiyle oraya konmuş şeylerdir..o ilgilenmediğiniz yazı dizileri kendisinden ülkenin balıkçılık yönetiminin başındaki insanlar tarafından, fikir almak için istenmiştir..yoksa dün özel mesajda ustam18'e söylediğim gibi baba yalçının oltayla tuttuğu orkinosların resimleri mevcuttur..senelerini bu ülkede artık bir daha tutulamayacak balıkları tutmakla geçirmiş biride tahmin edersinizki daha önceki mesajlarınızda iğnelediğiniz gibi alkış almak için böyle videoları foruma koymaz..neyse aslında samimiyetimle söylüyorum sizide haklı buluyorum..ben baba yalçının kendisinede ilk girdiği andan itibaren söylediğim gibi bu forumun onun konseptine uygun olmadığını düşünüyorum,bu verdiğiniz tepkilerede şaşırmıyorum..yalnız dediğim gibi keşke biraz daha önce söyleseydinizde bu kadar zahmetlere baştan girilmeseydi..sağlık olsun..
serdar425 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla