Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-07-2012, 20:08   #6
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
soncet36 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
paylaşım için teşekkür ederim. iyi bir av olmasa bile iyi bir tatil geçirdiğin için sevindim. yeşillikler çok güzel keşke etrafında bir kaç fotosunu koysaydın.
rastgelsin.

Bende teşekkür ederim.Bölgeye ait birkaç video çekimim var ancak evdeki bilgisayarda düzenleme yapamadığım için sizlerle paylaşamadım. İnşallah yarın vakit olursa iş yerinde düzenleyip eklemeye çalışacağım.

Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet Kardeşim öncelikle hoş geldin.Balık bahane oralarda kafayı boşalttıysan ne mutlu sana.Aslında tatil yorgunluktan başka bişey değil.Vay orayada gidelim aha şurayıda gezelim derken koşuşturmakla geçiyor .Alabalıklar güzel gözüküyor.balık yakalamadan geri döndüm deme yakalamışsın işte.İstanbul da bu hırsla ne balıklar yakalarsın şimdi.
Avların bereketli olsun Rastgele.
Harettin abi yakaladık yakalamasınada biz bunları yakalayalım diye zaten hazırlamışlar hayvanları. Kesilmeyi bekleyen kurbanlık gibi olunca heyecanlı olmuyor pek. Bu arada Bizim ufaklık ali varken başka yorgunluktan bahsetmeye gerek kalmıyor. Bu nedenle bu tatilde yeni bir slogan ürettim. "Bana heryer Ali". Yanında Ali var ise mekan ve zamanın hiçbir önemi kalmıyor.
Dediğin gibi İstanbula döner dönmez hemen oltayı kaptım boğaza ava gittim. İstavritleri topladık ve afiyetle yedik. Sonrada şükrettim memleketime. İnsanın en iyi bildiği yer gibisi yok. Her yörenin her balığın kendine göre bir av şekli var. Yabancı mekanlarda bir bilen olmadan bu iş tamamen kısmet işi oluyor yani.
Hayırlı akşamlar diliyorum.

Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmetim eline sağlık kardeşim
İzmirede beklerim sana çupra tutturmadan geri göndermem
Yeterki gelsen dediğim gibi ramazan bayramının son günü sünnetim var benim değil ama ahmetin
Abi Allah nasip ederse gelmeye çalışacağım. Bu teklifle Bayram gelirmi şimdi be ustam ya.

Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tebrikler ahmet abi balık popilasyonu yıllar geçtikçe memleketimizde fazlasıyla azalıyor koskoca akdenizde özelliklede bizim kıyılarımızda olması gereken balıkları artık resimlerde göreceğiz bir italya, fıransa ,tunus kıyılarında tutulan balıklara bakıyorum birde bizim akdeniz ,eğe kıyılarımızdaki balıklara hepsi yavru kalıyor gerekli tedbirleri hepimiz biliyoruz ama uyğulamaya gelince nedense kimse önemsemiyor 8 ,10 yıl sonra tekneler hep boş hep balıksız döndüklerinde harcadıkları mazotu karşılayamadıklarında bu işden ekmek cıkaramadıklarında suçu kimde arayacaklar bakalım
Aynen Orhan kardeşim. Kıyıda balık olmayınca tekne ile çıkayım dedim ama
bölgede en isim yapmış kaptan bile restoranında müşterilerine taze balık yedirmek için hergün ağ attıyor ve bir kaç parça dışında bir şey alamadığını duyunca maceraya girmemek adına vaz geçtim.
Bu arada seni mavi sahalarda hiç göremez olduk. Bu nasıl çalışma böyle kardeşim. Bir ara verde birkaç trofe fotoda senden göreli. İş yerinde gölcü arkadaşlardan duyduğuma göre sazanlar bu sene çok iştahlıymışlar.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla