Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-07-2012, 19:49   #26
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
CEMAKO tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet kardeşim seni ve aslan parçasını tebrik ederim.
İnsanın ailesi ile birlikte geçirmiş olduğu zaman en kaliteli zamandır hele hele bir de balık avı yapıyorsan. En kötü gününüz böyle olsun

Şunu da söylemeden yapamayacağım; Benim en büyük hayallerimden biri lüfer zamanı boğazda canlı zargana veya izmarit ile lüfer veya kofana avı yapmak inan bu benim içimde bir uktedir. İstanbul'a çok gidip geldim ama her zaman iş için oldu hep vaktim kısıtlıydı. Ama Allah nasib ederse bunu İnşallah bir gün gerçekleştirmek istiyorum.

Tekrar tebrikler
daha iyilerine rastgelsin
Cem kardeşim valla dediğin avı boğazda yapabilmek çok büyük bir ustalık istiyor. Daha önce hiç denedinmi veya seyrettinmi bilmniyorum ama uzun olta ile 4-5 kg ağırlıkla deli boğaz akıntısının içerisinde tekneyi sabitleyip balığın vurduğunu anlamak ve tasmayı vurup yine o akıntıda balığı başarı ile tekneye almak bir ustalık işi. Biz kısmetimizi genelde kıyıdan at-çek ile deniyoruz. Geçtiğimiz kış baba bir lüferi kıyıya kadar çekmeme rağmen sudan kaldırdığım anda düşürdüm.
İnşallah İstanbula geldiğin zaman haberim olursa buluşur sohbeti koyulaştırı ve güzel bir av yaparız.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla