Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-07-2012, 14:07   #5
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Bursa_Erkan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
gecedekı avı bıze anı anına yasattıgın ıcın tesekkurler ıshak abı...
Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İshak abi her zamanki gibi gene kılasını konuşturdun.Saygılar
Alıntı:
hus213 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İnanın bana sizleri candan tebrik ederim.Neden? ben her akşam muhakkak bir şeyler okumadan uyuyamam.İlla bir şeyler okuyacağım.Ama şu raporu görünce galiba ben birşeyleri kaçırmışım diye hayıflandım.Kardeşlerim gerçekten tebrik ederim ve ALLAH sabrınızı arttırsın diyerek rasgele dileklerimi sunarım.
Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi tüm ekibi kutlarım gayet bereketli olmuş devamını dilerim.
Alıntı:
hus213 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İstemem yan cebime koymu demek istemiştiniz Süleymancığım.Daha bollarına ulaşırsınız inşallah rasgeleyin.
Alıntı:
ferhat ataalp tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İshak bey öncelikle oğlunuzun istediği tercihi kazanmasını dilerim.Avınız güzel ve bereketli geçmişBalık avı güzel şey ister bereketli olsun ister kötü .bizim ekibin epey zamandır yaz proğramları nedeniyle balığa gidemedik sevmediğimiz sülünesin kokusunu bile özledik.Bol bereketli avlarınız bol olsun.
Sevgili arkadaşlar,yorumlarınız ve güzel sözlerininiz için teker teker teşekkür ederim.

Aslına bakarsanız, ortada pek de kayde değecek balık yok.Eh işte tavalarımızı kokutacak kadar bir şeyler denk geldi çok şükür.

Bana göre her daim güzel olan, ortamın sıcaklığı ve dostlar ile birlikte paylaşılan o doyum olmaz zaman dilimidir.

Bende av güncelerim esnasında yaşamış olduğum tatlı anları siz dostlarıma da elimden geldiğince bire bir aktarma çalışıyorum acizane.

Odukca sıcak geçen bu yaz günlerinde gönülleri serinletecek güzel anlar aktarabildiysem ne mutlu bana. Olayın özü bu.

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla