""Kısacası bence çok güzel bir oluşum teoride, fakat maalesef burası Türkiye pratikte bu işin yapılabilmesi çok zor, devletin gerçekten bu işlere eğilmesi gerekir ancak o şekilde uygulama başarılı olur. Aksi halde faydadan çok zarar oluşturur.""
Değerli kardeşim Taygun:Bizler çıkan" bir yasanın,bir kanunun önce neresini delebiliriz "düşüncesinde olan bir millet olduk.Misal olarak sigara yasağı çıktı resmi kurumların hepsinde de yönetici konumdakiler odalarında hala dumana devam ediyorlar gören yok.
" Bu işlere Devlet el atması lazım "diyorsun da denetim kolluk kuvvetlerinde olduğu halde yasağı ilk önce onlar ihlal ediyor,sana bana da ahkam kesiyorlar.Ver bu işi gönül vermişlere,bağla kolluk kuvvetlerini Fahri müfettişlere bak bakalım yasa nasıl uygulanıyor.
Ama burası TÜRKİYE.Avrupalı Tırıvırıyı üretti ülkesinde kullanmadı türkiyede sattı.İsrailli kendinden başka balıklara hak tanımayan sazanı üretti bizim sularımıza saldı.Bunlara benim devletim izin vermedi mi(tırıvırıyı üretene ceza yazmadı,israil sazanı nı DSİ aracılığı ile göletlere bıraktı) daha bir çok örnek var.
avlarınız bereketli olsun rastgele.
O Rh +
ÇANKIRI
|