Konu: Palamut avı
Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-09-2012, 09:04   #17
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Tamer abi maşallah ki ne maşallah benim yakaladığım palamutlar belli ki irileşmiş. Tebrik ediyorum çok güzel bir av olmuş

Alıntı:
pendikli balıkçı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Umarım denk gelir.Bu sene gerçekten çok bereketli İzmir'den Karadeniz'e kadar her yerde palamut ve torik çıkıyor. Kastamonu'da palamutun tanesi 1.25 liraya kadar düşmüş. Bu balığın lakerdası harika oluyor.Hazır palamut ucuzken ben 1 kavanoz deneyeceğim.
Evren sanırım 2 yıl önce Ramazan bayramında idi. Mordoğan'da bir tanıdığın teknesiyle balığa çıkmak için davet aldık. Tekne balıkçı tipi kamaralıydı geceden gidip teknede kalalım dedik. Akşam teknede keyif yaparken kaptanın bir tanıdığı geldi. Mordoğan'da balıkçılık yapıyormuş 500 çift palamut yakalamışlar bir gece, tayfalık hakkını para olarak değil de palamut olarak almış yaklaşık 50 çift balığı lakerda yapmış. Daha tam olmadı ama ben getireyim biraz tadına bakın dedi. Gerçekten harika bir lezzet ki tam olmamış ve önceden tuzundan arındırılmamıştı. Ona rağmen bayıla bayıla yemiştim. Gerçekten yapmaya denemeye değer hazır palamut ucuzken.

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik

Bu mesaj en son " 24-09-2012 " tarihinde saat 09:10 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla