Dun aksam saat 19:00 da asiyana indim. Amacim balik tutmak degil biraz alistirma yapmak.Caparimi taktim. oltayi salladim tabi acemilik gene makinayi taktık. cup agirlik hemen onume dustu. oltayi cektim aha bir baktim bir kıraça
ilk baligimi bu sekilde tutmus oldum ama cok komikti etraftakilerin bile gülüşlerini duydum. Tabi baska avim olmadi. Orda bir iki kisiyle tanistim bu isten anliyorlar. Bana baligin yakinda oldugunu daha hafif agirlik ve daha ince takim kullanmam gerektigini soylediler. Peki ben nasil anliycam bundan sonra balik aciktami yoksa kiyidami.

Sonra aksam gun batimindan sonra balik cekemiyecegimi soylediler bende topladim takimlari biraz sahilde yurumek istedim arnavuköye kadar yürümüşüm bogazda yürüyüş cok keyifli. Arnavutkoyde insanlar inanılmaz bir ortam yaratmıslar. Bayaga bir balik tutan vardi oturdum biraz seyrettim bana denilenin aksine insanlar 3-5 cekiyorlardı hala.Bugun ve hafta sonu butun planlarımı av uzerine kurdum. Umarım biraz daha acemiligimi atmıs olurum.
Saygılar,