Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-08-2006, 09:59   #34
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Mustafa YUCETEPE tafarından gönderildi
Doğan'cığım Hosbuldum ve tesekkur ederim tavsiyelerin icin ben bu soyledigin seylere uymaya calısacagım emin olabilirsin.Bence soledigin maddeler genel olarak balikcilik icin degil insanlik adina davranislar iceren maddeler gibi.
Ama bu sitede o turde insanlara rastlamadım tanıstıgım insanlar cok kaliteli ve yardımsever herkes bir sekilde yardımcı oldu bana ve sitenin faydasını cok gordum.Bu ise baslarken kafamda onlarca soru vardı. Simdide var ama nasıl anlatsam sanırım acemilikle ilgili degil. Yani ne kadar ustalassamda bu tur sorular herzaman olucak gibi.En azından artık korkmuyorum oltamı ve takım cantamı alıp sahilde alıyorum solugu. Tutmak veya tutmamak su an onemsiz. Balikta kaldigim saatlerde terapi gibi. Beyni resetlemek gibi dunyadan kopuyorum ve vakit su gibi akıp gidiyor.

Artik deniz farklı bir anlam tasıyor benim icin. Sanki denizi sahiplenmisim gibi.
Abartıyor olabilirim ama gercekten bole hissediyorum. Her fırsatta ona yakın olmak istiyorum. Hadi sahile inelim hadi sahilde bisiler yiyelim. hadi sahile inip bi kahve icelim hava cok sıcak sahil esiyodur simdi. Cok guzel bir duygu bu.

Son madde benim icin kupa finali gibi. Zaten bekliyorum kendi tuttugum balikla icene kadar rakı almıycam eve..

Saygılar,
Mustafa abi
Zehiri almış bulunuyorsun şu andan itibaren ömrünün sonuna kadar bu zehirden kurtulamıycaksın hiçbir panzehir yok
Denizle ilgili yazdıklarınızda gerçekten çok güzel bizim sitenin bir misyonuda insanları bilinçli avcı yapmak av yaptığımız denizi ve balıkları korumazsak ilerde ne olacağı malum.
Doğayı ve balıkları koruyalım...

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla