Evet canlar bildiğiniz gibi bu gün sabah saat 08,50 evden çıktım 09,00 belediye otobüsüne binerek büyük parkta indim doğru Pamukkale turizme giderek gidiş dönüş biletimi saat 10,00 arabasına yola çıktım. Güzel bir yolculuğun neticesinde saat 11,40 da Adadaki arkadaşlarla buluştum Migros'tan ufak tefek bir şeyler alarak aşağıda fotolarını göreceğiniz arkadaşın Melek Hanım çiftliğinin yolunu tuttuk. Bir iki sohbet derken ocak yakıldı başladık kaynatmaya. Derken bardaklar ve tabi boş bırakılır mı beyaz renge dönüşen suyu ufaktan midye ile birlikte yudumlamaya başladık. Hadi buradan sonrasını fotolar söylesin. Sizlere daha güzel günler nasip olsun.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Evet canlar benden bu kadar gerisi sizlerin düşüncelerine kalmış dedim ya daha güzel günler sizlerin olsun