Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-08-2006, 00:53   #8
baraküda07
Oltacı

baraküda07 kullanıcısının avatarı

Unhappy

arkadaşlar bende sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum van gölündeki inci kefallerine benzer bir durum avlandığım bölgeyle ilgili antalyada lara bölgesinde yeni yapılan ve yapılmakta olan yanyana dizilmiş bir sürü beş yıldızlı otel var bu otellerin arasında kalan ve uzaklardan gelen akar su var denize karışmadan önce bir insan boyu derinliğinde gölet oluşturuyor ve denize karışıyor bu gölete biz acısu diyoruz etrafı kamışlık ve sazlıkla çevrili denizden gölete üreme zamanlarında çipura,levrek,kefal girip burada üreyip çoğalıyorlardı,kışında kuşların üreme ve barınma yeriydi burası yeşillik çok güzel bir yerdi ama malesef oteller yapıldıktan sonra bu güzelim yeri mahvettiler tatlı suyun denize karıştığı yeri kepçeyle kapattılar turistler sahilde rahat yürüsünler diye tabi deniz suyu tatlı suya karışmayınca tatlı su yosunlaşıp kokmaya başladı ve orada yakaladığımız balıklardan eser yok kuşlarda gelmez oldu nasıl üzülüyorum bilemezsiniz inanın bana antalyada şu turizm yüzünden bir çok çevre katliamı yapıldı buraya yazmaktan başka elimden bir şey gelmiyor çok üzgünüm......