Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-09-2006, 11:22   #9
Uzm.Dr.Rastgele
Guest

Varsayılan Ben inanmak istiyorum..

Ben bu habere inanmak istiyorum.Bizim insanımız kadar düşünmeden doğal kaynaklarını ve geleceğini yok eden bir toplum yok.Geçen senelerde televizyonda bir haber izleyip çok etkilenmiştim.Karadenizde yakalanan ve ismini hatırlayamadığım çok iri bir balık balıkçılar tarafından ağlara takıldığı için yakalanmış.Ve tabiki balığı satmak için doğru mezata götürmüşler.Fakat balıkta ameliyat izine benzeyen izler olunca ,olay televizyonluk olmuş.Araştırma sonucu balığın Ukrayna tarafından(Rusya) geldiği ve yumurtaları için bir operasyon geçirdiği ve yumurtaları alındıktan sonra tekrar doğaya salıverildiği anlaşılmış.Adamlardaki zihniyete bakın.Bu balığın yumurtalarını aldıktan sonra parçalayıp tavaya yatırabilirlerdi.Ama hiç bir zaman bizim insanlarımız gibi bindiği dalı kesmeye kalkmıyorlar.Bizde ne zaman '' bana yar olmayan.kimseye yar olmasın'' gibi düşüncelerden arınabilirsek o zaman ağzımızın suyunu akıta akıta seyrettiğimiz belgesellerdeki balık bolluğuna ulaşabiliriz.Ör:Chasse*peache kanalındaki gibi.Adamlar balığı avlıyorlar.Tatmin olunca ihtiyacı olmayan balıkları hiç zarar vermeden yine doğaya salıyor.:dikkat:
  Alıntı Yaparak Cevapla