Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-09-2006, 16:47   #12
Alparsbeğ
Tayfa

Alparsbeğ kullanıcısının avatarı

Varsayılan Merhaba Dostlar

Tekrar Merhaba, mesajlarınıza gercekten tesekkur ederim. amator olarak basladık hala amatoruz ama hırsımıza da yenik dusuyoruz herhalde. pazartesi oldumu cumanın programını yapmaya basladık ki, evde bosanma sebebi oluyor
Herneyse, bir ıldır denemesi ama bu sefer kabahat bende, kıyıdan ama cuma yani 08/09/06 da gece 23:30 gibi orada idim, bi isparoz bi sinarit. baska da yok aksam suyunda yani KALAN aksam suyu sabah ta moral bozuklugu ile atasımız gelmedi. donduk izmir'e.
Tekne kiralama diyorum, sabah suyu veya aksam suyu 50 ser milyon deniyor. guruba yeni katilmis olarak garip gelebilir size ama, karaburun mordogan veya civarda teknesi olan, ticari amac gütmeksizin yanina arkadas isteyen masraflari paylasmak isteyen arkadas olur mu aranizda?
Aman bu da cok sey istiyor deyip mesajlarım cevapsiz bırakmayın, ; yoksa canınız saolsun der gecer guruba soru bombardımanına devam ederim.
Aslında bu soruyu yazarken kendim bile garipsiyorum ama ne yapayım. bu hafta sonu karaburun manal mevkiine gitme ihtimalim var. daha 4 gün var, bakalım nasip.

sevgi ve ışıkla kalın,
Harbi Memleket Denizli / Sarayköy

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
Alparsbeğ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla