Merhaba
Aziz Dsotum, onerin icin cok tesekkurler. Soyle anlatayim once, senelerdir manal bolgesine giderim, dayimlar orada. hatta daha o siteler bile yoktu zamaninda. gecen ay basinda baska biri ile yine gittik, bu sefer bizimkilerin hic gostermedigi bir yere goturduler. nerede! hmm.. denize yuzunu donup, sag tarafta yaklasik 100-150 mt ileride, ama karadan iceriden gidiliyor. hatta fransizin villasinin onunden, kucuk bir koya indik. koy hakikaten ufak. tekne ile gelmis birileri vardı. hatta soyle soyleyeyim, beyaz kayalar diye biliniyormus. deniz bir harika orada. saniyorum derinlikte baya var saniyorum, siz de oralari iyi biliyorsunuz gibi. cuma aksami oraya gitmeyi dusunuyoruz. Nasip.
oralari biliyorsunuz saniyorum dedim ama; acaba o beyaz kayalarin denizi nasil, yani kamisla atma da problem olur mu? dip temis midir, takilmalar malum hepimisin tek buyuk sorunu.
bakalim, orda ctesi sabah suyuna bir tekne ayarlayabileckmiyim.
selamlar
sevgi ve isikla kalin
 Harbi Memleket Denizli / Sarayköy
Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
|