Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-11-2005, 03:23   #12
muhabbetci
Kaptan

Arkadaşlar; avcıların abartıları bitmez, mutlaka heryer için gerçek-hikaye karışımı söylentiler vardır. Geçen sene bir cumartesi hava karardıktan sonra Demirköprüye vardık. Herzamanki yerimize indik ama bizden önce kapılmış.Selamlaştık oltaları nereye kadar attığını öğrenip bizde kalan yerlere oltaları atıp mangala başladık.Arkadaşıda çağırdık,14-15 adet tanesi 2-3 kilo gelen sazan yakalamış sazanları sevdikten sonra muhabbet koyulaştı,Cumadan gelmiş,balıkları öğleden sonra ve sabaha karşı arasında çekmiş,Sabaha karşı suda gürültü duymuş.Ama öyle-böyle gürültü değilmiş. Sonra araki balık bulasın.Bize sudan uzak durmamızı öğütleyip gitti.Aradan 24 saat geçti ne o nede biz balık yüzü göremedik.Kısacası ben o gölde o tip yayınların olabileceğine inanıyorum.
İkinci olay Ödemiş Bozdağ, gölcük krater gölüne gideniniz varmı?.Barajların yanında damla gibi. İsrail sazanı dolu,Bir damlacık gölde bile bir iki sene önce yayın çektiler, kilosunu tam hatırlamıyorum ama arabanın bagajını dolduruyordu.
Sularımızda iri yayın varrrr. Ben inanıyorum.
muhabbetci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla