Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-09-2006, 17:21   #3
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Mert herşeyin bir önlemi vardır düşün bu işi yapacak gemiler hergün belirli saatlerde gemilerini limandan alıp geri geldikten sonra devlet tarafından belirlenmiş bir bekçisi yada koruyucusu olan bir limana demir atsa ve ertesigüne kadar belirlenmiş bir saate gemisini alabilse bu sorunlar ortadan kalkar ve ilavetten bu işi yapacak kişiler devlet tarafından eğitilip trola karşı bir girişimleri olmayacağı garantisi alınsa ve cezaların caydırıcı yükseklite tutulması olsa,bu sorunu daha bir çok yöntemle genişletebiliriz,gemide çalışan personele gelince ben sadece bir kaç kişiyle bu işin zaten olabileceğini söylemedin,gemide olan müretebata zaten ihtiyaç olacaktır,hergün 50 kişiye gelince istanbul 15 milyon kaç tanesinin teknesi vardır istanbuldaki balıkcıların sence,olsa dahi kendi teknesinede benzin atmayacakmı,aynı yere gelir bence masrafı bence güzel bir organizasyonla bu iş tutar hemde yer yok yapar rezervasyon yaptırır balıkcılar gün gelir bu teknelere,ben kendi adıma bir balıkcı olarak bu işten zevk alan biri olarak hergün olmasada ayda bir 50 ytl verip katılırım bu gibi organizasyonlara,zaten tutacağın balığa para vermeyeceksin ben balığı yemesini severim balığa vereceği parayıda çıkarsan almış olduğun haz yanına kar kalır.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla