Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-09-2006, 11:09   #8
aganta borina borinata
Guest

aslında çok iyi bi fikir...

şu anda bulunan balıkçı gemilerine ya da teknelerine herneyse...onlara böyle bi teklif götürmek şu an için bence anlamsız...şunu söylemek istiyorum ki...bi çok ülkede sportif amaçlı balık avı turları düzenlenmekte...ancak ülkemizde bu tür turların sayısı ve kıyılarımıza dağılımı çok az...turların düzenlendiği ülkelerde bu işten iyi para kazanılmakta (aslında ülkemizde de böyle)... bu konuda yatırımlar yapılabilirse bizim balıkçılarda fazla uğraşmadan kolay para kazanılabileceğini görecekler...ve onca zahmete karşı kolay parayı görünce, tabi ki zamana bağlı olarak bu işe yönelebilecekler gibi geliyor bana...

ve zamanla balıkçı gemileri ve sportif amaçlı tur düzenleyenler arasında bi denge kurulabileceği kanısındayım...tabi ki denizlerimizdeki, göllerimizdeki ve akarsularımızdaki balıkların çoğaltılabilmesiyle doğru orantılı olarak...

bi çok ülke sportif amaçlı balık avı turlarından turizime de katkı sağlamakta dır...kısacası böyle bi iş kolunun bi çok sektöre fayda sağlayacağı ve iyi bi yatırım olabileceğini düşünüyorum...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla