İlginç Olaylar
Bu kısımdaki yazıları okudum.Bilinçsiz avlanma yüzünden körfezin girişinden itibaren bu seneki göç yollarında balık yok.En azından Karaburunda durum bu.Sayın levrek rant oluşturan insanlara ulaşlım demiş.Ben bu insanlara ulaşmaya çalıştım ve bunun tartışmasını yaptım.Sakın siz denemeyin.Bu insanların savı şu 1 trilyona gırgır motoru aldım.Denizde ağdan adam çıksa balıkhaneye satarım.Kardeşim makine mühendisi ve bir ara bir motor firmasında bu gemilere servis verdi.Temmuz ayında bu motorlar makine deneme bahanesi ile denize çıkıp tam yükte trol çekiyorlar.Çektikleri ağlar ise eski püskü.Yakalanacaklarını anlayınca iki bıçak darbesi ile ağı denize bırakıyorlar her şey tertemiz.Kimi sorsanız altlarından ortak olarak yüksek mevkide insan çıkıyor.Geçen sene bizim su ürünleri koop.bşk. yanaşan motorlardan doğal olarak liman kirası istedi adama seni denize atıp çıma yapıp motor bağlarız diye tehdit ettiler.Arayı buldumda bir şeyler aldık.Tabi sadece bence bunlar yok.Tamam bunlar toplu katliamcı fakat bilinçsiz oltacılarda var.Benim yazlığım Kraburun Bodrum mevkiinde.Yazın saat akşam üzeri 6-7 oldumu gelin görün ortalığı.