Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-10-2006, 21:37   #9
BALCI KAPTAN
Oltacı

Varsayılan İlginç Olaylar 2

Bu sene temmuz ortası cumartesi adalardan eşendere önüne kadar 140 tekne saydık ki bende şaşırdım.Önüne gelen polyester ahşap almış kovası iki misinası denize.Gelenlerin kovalarına baktık.Ufacık karagöz yavruları ufacık isparozlar küçük hanoslar ne yapıcan bunları yiycem diyorlar yahu kedi bile yemez minicik.Bir de benim gibi ahşap plakalı tekneler var.Ağ atıyorlar.Zaten bunlarda evrak hak getire o ayrı konu ağlara bakın bide.Elma kurdu bile geçmez o deliklerden.Önüne gelen her yere ağ atıyor.Sıra falan hikaye.Ayrıca bu konuda su ürünleri kooperatifleride suçlu.Ben şu ana kadar düzgün işleyen bire tek dalyanköyü gördüm.Kalanların hepsi rant peşinde o yüzden tanıdık diye her şeye göz yumuluyor.Biraz bastırsam ben bile plakam olmamasına rağmen ağ da atarım paragatta.Çünkü hepsinin bir açığı var ve akıllı insanlar bunları öğrenip sıkıştırdımı her şeye göz yumuyorlar.İmbat pinterler toplanırken şans eseri ordaydım.Şikayet olmasa kimse pinter falan toplamaz.Sayın Haldun Yalımlıya katılıyorum.Bir inceleme yaparsanız doğal yollardan hiç bir kural ve kaide tanımadan avlanan satışı yapılan tek et ürününün balık olduğunu görürüsünüz.

İkamet Gaziemir Emlakbank konutları
BALCI KAPTAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla