pardon
böyle bir konu açtığım için yorum yazan sizlerden ve bu konuyu okuyup yorum bile yazamayan tüm site üyelerinden özür diliyorum.
biz TÜRK MİLLETİ olarak ekonomik ve politik benliklerimizi, savlarımızı iç veya dış güç'lere teslim etmişiz. iş mücadeleye gelince "neyime lazım" deyip sıyrılalım işin içinden.
bireysel mücadele ile hiç bir sonuca ulaşamayacağımızdan; bu kadar bilinçli bir üyenin olduğu sitemiz sayesinde, bir şeyler yapabiliriz veya yapılacak mücadelede en azından bizlerinde bir parçacık katkısı olur diye düşünüyordum.
yukarıda yazdım yaa! -siz üyelerimizden özür diliyorum-.
ben var olduğum sürece mücadeleye GÜCÜM YETTİĞİNCE, bireysel olarak devam.
ben bu yazıyı yazarken yanıma teyze oğlum geldi. biraz önce sahilde bir turladım diyor. kıyıdan at-çek yapanların kovalarında boyları ortalama 10 cm olan levrek palazları varmış. 10 cm boyundaki palaz, en fazla 100 gr. gelir. yazık değilmi bu balıklara. 100 gr. yerine 0,5 kg. (porsiyonluk) veya daha büyük olsalar biz amatörler için daha iyi olmazmı.
ben bu konu hakkında yazacaklarımı yazdım. herkes istediği gibi avlanabilir veya yasal olmayan yollarla avlananlara göz yumabilir.
kim yasal yollarla avlanıyorsa RASTGELSİN.
|