Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-10-2006, 13:09   #2
Güven ÖZYELDAN
Guest

sayın abicim bu durum gerçekten çok kötü yani paylaşım paylaşım deniyor ama paylaşım sadece bakarak gerçekleşiyor malesefbir yerde hatamı yapılıyor yoksa insanlardamı hata var tabi oda tartışma konusu be insan hiçmi yorumun olmaz yada ewet çok haklısınız veya hayır doğru değil buda bir yorumdur yada hiçmi iki satır yazacak cesaretin yoktur karşında kız olsa döktürürsünüz ama herşeyi bilirsiniz o zaman ... sitemiz gerçekten arkadaşlarımız sayesinde çok güzel hale geldi geçen hafta lar içinde ki bunuda orda dile getirmiştim zaten 4 arkadaşımızın doğum günü sadece 1 tanesi 5 mesaj yazmış diğerleri hak getire belkide sitenin sayfasını bile açmadılar birdaha tamam burası bir paylaşım yeri kişiler istedikleri bilgiyi malzemeyi yada araddığını bulsun diye kurulmuş bir birim ama bunu geliştirecek olan 5 kişi değilki arkadaş bu kişile ön ayak oldular geri kalanı bizlere ait ama nerde ben tekrar derim ki bu işi mecburi hale getirelim kendi isteğiyle olmazsa kota koyalım ve paylaşıma katılanlar bizimle olsun diğer arkadaşlar misafir olarak site ziyaretinde bulunsunlar gelip sitemizi ziyaret eden arkadaşlar gibi...benim düşüncem bu yönde....hatta bununla ilgilibir anket bile düzenleyebiliriz...diğer arkadaşların düşüncelerini bu yönde değerlendirebiliriz ..
  Alıntı Yaparak Cevapla