Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-10-2006, 14:02   #3
Uzm.Dr.Rastgele
Guest

Varsayılan Haklısın.....

Sevgili dostum,çok güzel bir konuya değinmişsin.Ben sizler kadar bu sitede eski olmasam bile sanırım az çok benim de fikir beyan etme hakkım olduğu kanaati ile bir-iki şeyde ben söylemek istiyorum.Şu an 12.10.2006 /saat: 15.37 itibariyle kayıtlı üye sayımızı 782 olarak gösteriyor.Yani tam 782 kişi bu siteyi incelemiş ve beğenmiş ki üye olmaya ve kendi bildiklerini bizlerle paylaşma gereği duymuş olduğu anlaşılıyor.Peki gerçekte mevcut durumu incelediğimizde de manzara şu şekilde önümüze çıkıyor.Sevgili GÜVEN ÖZYELDAN-LEVREK-KATİTİ-AGANTA BORİNA BORİNATA-İMBAT-ASERKANSATI-ERHAN-GİZER-MUFİ ve ben dışında adeta mesaj yazan yok gibi.Haaa, birde yeni üye olan arkadaşlarımızdan ilk bir kaç hafta mesaj geliyor ve sonra onlarda bu sanal alemin içinde sadece küçük bir nokta gibi kaybolup gidiyorlar.Diyeceksiniz millet yemeğip içmeyip vaktinin çoğunu bilgisayar karşısındamı geçirsin derseniz haklısınız.Ama hiç değilse 10-15 günde bir insan vakit bulupda sitesine uğrayamaz mı.Bu kişiler de nerede kaldı balıkçılık ruhu.Artık hiç balığadamı gitmiyorlar.Yoksa paylaşımları dostça değilde ,sadece tuttuğu balıkların resimlerini yayınlayıp başkalarına karşı hava atıp tatmin mi oluyorlar.

Bence bunun nedeni sanal alemde yaratılan paylaşımın gerçek hayata taşınmamasından dolayıdır.Bunu aşmak için en azından aynı şehirde yaşayan üyelerin zaman zaman imkanlar dahilinde beraber balığa çıktıklarında bu durumun aşılacağı kanaatindeyim.Ne yani ben teknemle işim yok adam mı taşıyacağım, yada işim yok arabamla mahalle mahalle adammı toplayacağım diye düşünebiliriz.Haklısınızda....

Ama ben ağustos ayında arkadaşımın arabasıyla gerenceye kıyıdan balığa giderken sitemiz admini Taygun'a abisi biz balığa gidiyoruz.Eğer evin ve yolun müsait ise geçerken seni alırız dediğimizde,hakikaten ortam da müsait oldu ve beraberce balığa gittik.Bana göre bayağı eğlenceli bir vakit geçirdik.Şimdi soruyorum sizlere fena mı oldu....

Küçük bir takım organizasyonlarla insanların tanışıp kaynaşması sağlanırsa bence konu aşılır diyebilirim.
  Alıntı Yaparak Cevapla