yani uzun bir aradan sonra foruma girdim ve eskıden actığım bu topike gelen cvpları gorunce uzuldum doğrusu. evet zemin hala kırlı ve rısklı olabılır doğrudur. ama sunu neden kımse anlamıyor ben bır turlu cözemıyorum. Koca yaz ve eylul boyunca İzmir ve cevresinin cipuraları kordon dan gıttı kilizmana. Ve sonunda su anda da sezon ne yazıkkı bıttı. Şu anda balık yurumeye başladı urla özbek çeşmealtı seferihasar çeşme balıklıova da kuzeyde de foca tarafında av verir oldu. Şimdi orda tutulunca temiz oluyor kordan da tutulunca pis öylemi. Beyler lütfen yapmyın etmeyin eylemeyın ben 25 senedir bu işin içindeyim. Balıkhallerine gelen balıkların nerelerde tutulduğunu duysanız tahmınım bayılırsınız

kalubeladan gelen göç yollarını değiştiremeyeceğinize ve bu balıkta başka suda tutulunca sıhhıdır yaftası yediğine göre; boşuna uğrasıyoruz ve konusuyoruz gibi geliyor acıkcası. Ha bu arada cok değil 20 gun sonra pastırma yazının sonunda 1 tane bu sularda çipura tutun onuda ben kolye diye boynuma asarım merak etmeyin. Saygılarımla....