Konu: Karadan ASLA
Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-10-2006, 09:36   #3
Uzm.Dr.Rastgele
Guest

Varsayılan Burada olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluyum..

Sevgili arkadaşlarım vallahi burada olmaktan ve sizlerle bir şeyleri paylaşmaktan çok mutluyum.Daha önce komşu bir site olan Zıpkıncı.com'a üye olmuştum.Fakat zamanla anladım ki,benim bu üye olduğum site daha çok zıpkınla dalan arkadaşlara hitap ettiği için orada azıcık yabancı olduğumu ve oraya ait olmadığımı hissettim ve bu sanal ortamda gezinirken bu siteyi gördüm ve tam istediğim gibi bir ortam olduğu için çekinmeden üye oldum.Ve görüyorum ki,her gün hep beraber daha da büyüyoruz.
Sevgili çağatay samimiyetle yazdıklarını okudum.İnşallah nasip olurda bir gün beraber gideriz kıyıdan.Tabi gittiğimizde de havası ve suyunu buluruz dfa balık denk gelir ve hep beraber tutarız.Benim hep yazdıklarım kendi edindiğim tecrübelerime ait alıntılardır.Hiç birinde abartı ve palavra yoktur.Çünkü yaş olmuş 43 ve artık bazı şeyleri aşmısız desek yalan olmaz.Sevgili Çağatay seninde bildiğin gibi kamışı ileriye fırlattıktan sonra hemen boşluğunu alıyorum.Ve başlıyorum beklemeye.İlk ziyarete gelen ler harami takımının baş aktörü olan isparozlar oluyor.Bildiğin gibi bir çok balığın vuruşu ayrı.Eğer tırtıklıyorsa belli bu isparoz.Takımı hiç yerinden oynatmam.Çünkü ondan iki mamun kaçıracağım derken,takımı taktırıp kopmasına neden olabilirim.Karagöz hazretleri geldiğinde ise daha tane tane ve sert vurur.Eğer zaten küçükse yapacak bir şey.Hadi bakalım beslenin diye takımı hiç oynatmam ve yemin bitmesini beklerim.Yemleri tazeleyip hemen bir daha kamışı savurup boşluğunu alırım.Çünkü bilirim ki,her yeni atış,çupraya denk gelme şansımı daha da arttırabilir.Bu balık geldiğin de isene tırtıklıyor nede karagöz gibi küt küt diye yeme darbe vuruyor.Nasıl anlatayım.Sen arkan dönük duruyorsun ve bir arkadaşın çaktırmadan gelip.senin hırkanın yada çeketinin ucundan hafifce çekmesi gibi bir şey diye tanımlayabilirim.İşte o an çalınırsan balığı kaparsın.El kadar piç lidaki de 500 gr'lık çuprada aynı hareketi yapıyor.Kamışı fırlattığımda bu hissi duyuncaya kadar,hep haramileri besler dururum.Ve yapılan saldırılardan '' o mithiş asılmayı beklerim''.İşin espirisi bu.Çupra denilen bu balık benim çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir balık.Yapabileceği hareketleri ezberleyip tahmin edebildiğim için de genellikle tutmadan eve gelmiyorum.Ama bak tekrar diyorum ki,eğer hava ve rüzgar müsait değilse asla yemez akıllım.
  Alıntı Yaparak Cevapla