Konu: Karadan ASLA
Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-10-2006, 14:37   #18
Güven ÖZYELDAN
Guest

evet geldim...sayın abilerime hafta sonu bizlere yaşattığı harukulade doğa gezisi için teşekkür ederim herşeye rahmen vurulmadan döndüğümüz kara kışı orda geçirmeden döndüğümüz ve bana tekrar ailemi görme şansı verdikleri için minnettarım sizlereaslında attığımız başlıkta eksik olan bir nokta var gibi karadan asla gediz ağzı sonsuza kadar asla demek lazımdı herhalde yanlız yaşadığım tecrübe ile bu seneki ofroad seçmelerine katılma kararı aldım ve bununla iülgili olarak formu doldurdum ve yolladım yanlız katılım koşulları arasında ben hariç 4 kişiye daha ihtiyaç varmış sizlere sormadan isimlerinizi verdim nede olsa biz bir ekibi değilmi ve tecrübeli bir ekibiz ben hayatımda böyle ne diyeceğimi bilemiyorum yine çok heyecanlandım bakarmısınız o anlar gözümün önüne gelince tabi gözümün önüne haldun ve beraber çalıştıkları saz arkadaşlarıda geliyor (tamir bakım ve onarım ekibi)ne diyeyim biz bir yol bulduk meacorolara atıldık sonumuzu allah hak getire bu işi bırakıp akvaryum başındamı balıklara baksak yada haldemi turlasak bilemiyorum aklıma gelmişken satılık takım kamış makina ve sırtılar bulunmaktadır 1,el hemde zararın neresinden dönersek kardır saka bir yana arasıra tabi bunun gibi olmasında doğayla başbaşa kalmak gerekiyor arkadaşlar gittiğimiz yer yol olarak benim arabam için kötüydü fakat araçtan indiğinizde tüfekle vurulma tehlikesini saymazsanız harika yerler ve çoğumuzun yapmadı vakit ayırmadığı sportif faaliyetlerde bulunmak bu tür bir yerde (erhan abi yi anlaşılan bayağı yormuş gezimiz bana hiç koymadı açıkçası bütün gün gözümü dahi kırpmadım araba içini saymazsak..)herkez için gerekli keşke zamanımız olsada çoğumuzun üstünde bulunan şu hamlığı atsak sigara bir yandan alkol dersen aynı yediklerimize dikkat etmemde eklenince tabiki sporda olmayınca iki adımdan sonra bittim anam adlı türküyü söylemeye başlıyoruz...neyse yarın bir gün çocuklarımız baba bizi gediz ağzına götür çupra yakalıyorlarmış derlerse tecrübenin kralını yaşadınız mandıradan girmiyoruz arıtmadan giriyoruz ve süleyman abiyede sakal bıraktırıyoruz tamammı kızlarbelki sözünü o zaman dinlersiniz tüm arkadaşlara burdan tekrar teşekkür ediyorum mümkünse bu tür geziler olursa seyrek görüşelimsaygılar...sevgiler...
  Alıntı Yaparak Cevapla