Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-10-2006, 06:59   #17
aganta borina borinata
Guest

galiba promosyon işine pek sıcak bakılmıyor...
belki alakalı değil ama benim aklıma bi şey geldi... erol abinin bahsettiği t-shirt ler...aslında fene fikir değil...buna birde şapka eklersek; hem sitenin tanıtımını sokağa ve av alanlarına taşıyabilmiş oluruz, hem değişik yerlerde karşılaşan dostlar birbirlerini tanıyabilmiş olur, hem de acayip datlı olur valla...
izmiri çok iyi bilmiyorum ama bunlar istanbulda çok ucuza mal olabilir...

erol abinin reklam fikrine katılıyorum...zaten kendiside böyle bi olayı gerçekleştirebilirim diyor...sitenin giderlerini karşılamak için çok iyi bi yöntem...bırakın site masraflarını türkiye çapında tanışma organizasyonları vb. çalışmalar yapılabilir...reklam çok iyi bi gelir kaynağıdır...konuyla alakalı firmalardan ve hatta doğru bağlantılarla rapala , yo-zuri vb. firmaların reklamını almak bile mümkün...

kanımca akıllı adımlarla ilerlemek, rastgelsin com u amatör balık avı konusunda türkiye de söz sahibi yapabilir...

bunlar olmasada t-shirt ve şapka bence üyelerimize ayrı bi heyecan ekleyecektir...

biraz üfürdüm mü bilmiyorum...kimilerine göre göle maya çalmaya benzeyebilir...

rastgelsin...

Bu mesaj en son " 18-10-2006 " tarihinde saat 07:01 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla