Konu: Cikrik
Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-11-2006, 23:49   #42
Rauf
Guest

erol ve hüsnü beyler uzun bir zamandır malum sitemizin kapanması nedeniyle irtibatımızı kayp ettik inşallah bir daha böyle aksilikler yaşamayız.evet biz yine konumuza geri dönelim ne dersiniz.en son olarak erol beyin yapmakta olduğu cıkrığın resimlerini bekliyorduk birde hüsnü beyin uzun bir süredir bize resimleriyle birlikte kendi cıkrık ve takımlarını ele alıcak mesajlarını beklemekteyim ve hala merakla bekliyorum.bu arada bende boş durmadım fethiyeli bir arkadaşımın yapmış olduğu cıkrık resmini ekliyorum.ayrıca yine izmir focadan bir başka ağbimin köstek konusunda öğütlerinden yola cıkarak yenibir derin su takımının resminide ekliyorum ayrıntıları daha sonraki mesajlarımda devam ederim ayrıca isak kardeşimede selam ederim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]URL=http://imageshack.us][/url][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
  Alıntı Yaparak Cevapla