Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-11-2006, 11:32   #5
aganta borina borinata
Guest

Alıntı:
ykmk tafarından gönderildi
Benimde bir sürü tanıdığım abi feci şekilde hayatını kaybetti.Sakın ama sakın fazla hız yapmayın ve içkiliyken şu alete binmeyin.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
resmi geçen vb. makinelere binipte hız yapmamak söz konusu bile değil...kim ben 50 km/h nin üzerine çıkmam derse bana göre pek inandırıcı olmaz...zaten bu makinelerle bu süratte gidemezler ...bunlara binenler herşeyi göze almışlardır...

bana göre iki tekerleklilerin en güvenlisi bu...

buda benim cengaver "bekir"...bekir 36 yaşında...ben "bekir abi" derim...bu onun hoşuna gider...

bilgisayarımda bi resmi olmadığı için netten bi benzerini indirdim...
abs,asr,ebd,hava yastığı,yol bilgisayarı,enjeksiyon sistemi,otomatik cam ve kapılar,hidrolik direksiyon,xenon farlar,otomatik hız kontrolü,immobilizer,dijital göstergeler,klima,radyatör,katalitik konvektör,termostat,cd çalar...daha doğrusu bi araçta bulunması gereken herşeyin % 90'ı bulunmamaktadır...bekir bu yeniliklerden bihaberdir...ve ben bu konuda hiç sesimi çıkarmamaktayım...unutmadan bekir'in benzine karşıda allerjisi var (daha doğrusu pek alışkın değil) 100 km.ye kaç saniyede çıktığı konusunda bi tespit yapamadım zira km.saati çalışmamakta...ayda yaklaşık 1500 km. yol yapıp tık dememektedir( )...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla