Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-11-2006, 15:19   #4
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Her zaman yazıyor ve söylüyorum bunun tek yolu var oda dernekleşmeden geçiyor,bana karşıda görüşler olsa günün birinde bu olacak,yoksa balık nesillerimiz yok olup gidecek,gönül isterki balık nesillerimiz yok olmadan derneklerimizi kuralım ve iç sularımızı bu derneklerin korumasına verelim bu 49-99 yıllığına kiralamamı olur yoksa satın almamı olur onu derneklerle ve hükümet yetkilileri ile anlaşmaları bağlar,sadece sular değil ormanlarımızıda derneklere kiralayıp bakımını ve korumasını tamamen onlara bırakmalıyız devlet nasıl olsa koruyamıyor gelen giden yakıp gece kondu otel vs yapıyor neden çünki ahbap olayı senin yakının benim yakınım güç bende onlarda işlerini götürsünler anlayışı olduğu için,şimdi bir düşünün iç sularımızın ve ormanlarımızın hepsi derneklere verilmiş yada kiralanmış olsa kim bu gibi düşünce ile bir ormanımızı yakabilir ve ev yapabilir,yada kim bana ait bir suya zarar verebilir sıkıysa versin sonuçlarınada katlanır o zaman,şimdi ne sonucu burası türkiye diyen olabilir ama unutmayın sizleri yönetenlere o gücü veren sizlersiniz bunu geri alacak olanda sizler ama sizler bir tepki vermesseniz o zaman o yöneticilerde yaptıklarının doğru olduğunu düşünüp gelecektede yapacakları aynı olacaktır,son olarak başta dediğim gibi bunun tek yolu var o da dernekleşmeden geçer.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla