Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-12-2006, 06:56   #6
Alparsbeğ
Tayfa

Alparsbeğ kullanıcısının avatarı

Varsayılan Selam Dostlar

Dostlar, mesajlarınıza ve desteğinize tesekkür ederim.

Doğan'cığım, yazdıklarına katılmamak elde değil, ancak sunu unutmayalım, her ne kadar kat'i olsada bir hırsızlık, bir cana mala tecavüz gibi gorünmez bu konu, görünmemeli bence. Hırsızlık vb suclarda kişilerin ortam, maddi durum vb durumlarına dikkat etmek ve tabii ki iyileştirmeler için gerekli adımları atmak devlet yetkililerinin sorumluluğunda, ve ilave olarak, ekonomiye yön veren kişilere de görev düşmekte. Ancak, bu sapıklığın, bence ne ekonomik sebeplerle, ne de yaşanan ortamla ilgisi var. Ki tasvip ettigimi dusunmeyin, parasız kaldın, fazla alkollü idin hadi yaptın diyelim hırsızlığı, cana kastı. Ama hangi sebep Bebelere kıymaya sebep olabilir. Hangi mantık (tabii ki mantık aranmaz ama) bu sa'bilere zarar vermeye itebilir insanı.
Bu konunun (bence) diğer suclar veya suclular ile karistirilmamasi gerekiyor.
Ha! bak eğitim dersen; tamamen katırılım sana. Konuda yazmaya devam edeceğim.... iş çıktı

bi ilave daha bu konuda
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesi, mum yakarak, uluslararası bir kampanyaya katılabilirsiniz. isim veya email girmeye gerek yok, direkt submit yaparsınız.
Harbi Memleket Denizli / Sarayköy

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.

Bu mesaj en son " 08-12-2006 " tarihinde saat 07:09 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir....
Alparsbeğ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla