Alıntı:
igmsva tafarından gönderildi
gökselim valla senin maceralarını bekler oldum. üzülme be kardeşim sizlerin bu maceralarını okudukça izmire dönmeden karar ( taktik) değiştireceğimgaliba. merte söyleyeceğim bana şu zıpkın işini öğretsin. ya arkadaş bu ne yaaa çekemediniz şöyle dişe dokunur bi şey ( he he he uzaktan konuşmak kolay dimi ) ya mert; kardeşinde demişti ya sen dalınca daha büyük avlıyorsun diye kardeşini mi dinlesek ne!!!!!
|
İlker Abi havaların soğumasını bekliyorum, iyice soğuk yapsın gözünüz levrek görecek umarım

...
Alıntı:
gokseldbuga tafarından gönderildi
Doğancım, aslında gerçekleri biz de biliyoruz ama bu kaşıntı durmuyor işte, hele de benim gibi bir sinir hastasına, doğayla başbaşa olmak, deniz koklamak, hatta denize düşmek müthiş rahatlama sağlıyor. Mert'in zıpkıncılığını hem buradan hem zıpkıncı.com dan biliyorum arada bir kilo alıp veriyor, 
|
Göksel sorma bu aralar veremiyorum o kiloları, yapıştı üstüme

...
Alıntı:
aganta borina borinata tafarından gönderildi
ya ben çuprayı çekenin ishak abi, zıpkıncının da mert olabileceğini düşünmüştüm...emin değilseniz bi daha bakın...
rastgelsin...
|
Doğan haksızlık etmişsin bana ya, ben oltacının dibinde gezip adamcağızların avını bozmam, uzak uzak geçerim mümkünse, mümkün değilse de kıyıya sıfır oltaların altından geçerim

...