Yalnız Mesajı Göster
Eski 21-12-2006, 12:28   #25
varior
Kaptan

varior kullanıcısının avatarı

Alıntı:
aganta borina borinata tafarından gönderildi
ancak "lıkıt" işte bunun ne olduğunu anlayamadım...

ama tavsiyem at-çek yapmaman...al sardalyayı ya da kalamarı şansını öyle dene bence...gezer kurşunlu takım kullan...

rastgelsin...
normalde geceleri zaten 15-20 kadar kurşunlu olta takımı var hepsini sırayla atıyorum ve bir taneside elimde bekliyorum, ancak gece at-çekle Levrek yakalayarak hem olta başında beklemeyip fırsat değerlendirmek hem at-çekle gece yakalamanın zevkini tatmak istiyorum.. birde o Levrek için attığım oltalara genelde çupra, melanury, sargoz gibi balıklar vuruyor.. Ama at-çekle %80 Levrek, %20 kaya lagosu çıkıyor.. yani at-çekle levrek yakalama şansım daha fazla.. ayrıca birşey dikkatimi çekti gündüz kulladığım şamandıralı kaz tüyü takımı levrek kovalıyor ve bunu izleyebiliyorsun, eğer gizlenmezsen (ki bu orda çok zor) levrek görüyor ve almaktan vazgeçiyor, gece bu olayının tekrarlanmayacağını düşünüyorum..
yukarda bahsettiğim "likit" sadece hayal ürünüm, yani klima kumadalarında yada tv-muziksetleri kumandalarında açma-kapama düğmesi geceleri karanlıkta az bi ışık verir ya, içinde likit vardır, onun gibi birşey..
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla