iyi..iyi..gayet iyi.. bende dün seferihisar/sıgacık mezarlık önünde poyrazı yedim nezle oldum...tık yok.zaten mezarlık önü sıgacık a bakan taraf yani restoranın önü(teknelerin oldugu yer) de sular acaip çekilmiş.ti.. bende tepeyi aştım mezarlıgın öbür tarafınadaki çiftlik tarafına geçtim orasıda sert rüzgar alıyordu... ama çok açıkta en az 200 m ötede kefaller zıplıyordu ki en az 1/2 kg lık azmanlar suya çarpmalaından belli idi oradada sular çekik oldugundan oynak yapmadı zaten çiftlige yaklaştırmıyorlar.. berideki kıyıya çekilmiş bir balık..havuzu var onun üstünden izin aldım ve 1/2 saat oyalandım ama nafile...üşüdüm.. ve gümüldüre dogru dönüş yaptım karakoç kavşagını geçtikten sonra rampa virajlar başlıyor sagda bir tabela gördüm ''GÜNEŞ SİTESİ'' idi galiba daldım içeriye in / cin çift kale maç...ama ne tatlı bir koy görseniz harika sag sol dik kayalık ..bence zıpkıncılar için ideal... fakat orasıda rüzgarlı... derken daha aşagıda haritacılar sitesi ne girdim poyraza tam kapalı bir kayalık +beton kıyı sahanlıgı var nefis .. birileri geldi mangal yaktı. ben denizi ekmekledim ama 5/6 cm lik gamit sürülerinden başka iri kefal yoktu orasıda zıpkına müsait..yanlız orada bir vatandaş benden önce gelmiş ve madya atıyordu... madya ile güzel çipura alınıyormış ama dip ilişkinti... çok sık olta takıyor..adama bir telefon geldi toplandı gitti daha sabahın 10 unda .. bende tabii madya yoktu...devam edemedim...oradan da gelen madya ufakları saldım... hüsranvari bir görüntüde eve döndüm...yolda hep burnumu çekerek...
Bu mesaj en son " 24-12-2006 " tarihinde saat 08:56 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir....
|