Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-12-2006, 21:23   #20
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Evet günü tek kelimeyle özetlemek gerekirse "harika" denebilir ama detaylara girmek istiyorum.

Akşam ıldırdan dönüyorum telefon çaldı homurdana homurdana cebimden çıkardım bir baktım adnan abi hemen lafa girdi yarın gümüldürdeyiz hazır ol 1 kişi bulursan iyi olur teknede boş yer var dedi o an onur abiye sordum o an yok gelmiycem dedi. Eve geldim hemen oltaları hazırlamaya başladım telefon çaldı onur abi arıyor tago fazla minder varsa getirirmisin diyor yani oda geliceğini haber verdi onada fazladan 1 minder aldım kapının önüne koydum çantayıda hazırladım yatıcam ama kim kaçta alıcak beni bilmiyorum. Hemen mert abiyi aradım tago saat 4:45 te hazır ol dedi tamam dedim. aradan 4-5 dakika geçti tago yanlışlık oldu sen 5:15 te hazır ol dedi. Yine 4-5 dakika geçti bu defa tago gelmiyosun seni almıyoruz diyecek sandım ama telefondaki ses tago abicim bu sefer son 4:15 gibi hazır ol dedi bende tamam deyip uykuya geçtim günün yorgunluğu ile hemencecik dalmışım yoksa uyuyamam normalde. Sabah 3:30 da kalktım hazırlandım baktım daha gelmelerine yarım saat var açtım televizyonu okan bayülgeni izledim mesaj geldi baktım mert abi yazmış tago uyanıksan çaldır. çaldırdım çaldırırkende bu sefer harbiden gelmiyosun tago seni almıyoruz diyecek sandım ama yine yanıldım güven abinin evinin önündeymiş ama telefonunu açmıyormuş bir diğer numarasından tolga isimli bir şahıs çıkıyormuş bana telsim numarasını sordu ama bende olmadığı için veremedim biraz geç kalırım herhalde tago kusura bakma dedi bende oturup trt 2 deki sualtı belgeselini izledim saat 4:30 sularında beni aldılar (güven ve mert abi) ilginç bir olay vardı güven abi mert abiyi arayınca isim doğru çıkıyor fakat mert abi aynı isimi arayınca tolga diye biri çıkıyormuş. erhan abiyi alıp narlıderede kahvaltı yapmaya gittik tabiki orda hep birlikte buluşucaktık yolda adnan abilerlede karşılaşınca gürültü patırtı koptu biraz kahvaltı öncesi yol sırasında ve kahvaltıda tolga kimdir nedir necidir sorularına yanıt aradık daha sonra adnan abi bize kaptanın saat 7:30 da geliceğini söyledi bizde neredeyse dahaa baya zaman vardı bu boş zamanı zamanı okey yada papaz kaçtı oynayarak geçiricektik ama erkenden yola koyulup eksiği gediği tamamladık. Gümüldüre vardık ama oda ne? tekne yok ilerden bir tekne geliyordu ilk tekne oydu peki ya ikincisi adnan abi bombayı patlattı ikinci tekne 9:30 da gelicek dedi bizde adnan abiye saldırmak üzere harekete geçmiştik ki birden şaka şaka dedi diğer teknede karada duruyordu neyse ilk tekne geldi yanaştı ağ toplamış ağları temizliyorlardı hemen işleri bitti hazırlık tamamlandı ilk tekneye biz yerleştik 2. tekne biraz problemli oldu (sabahın 7 sinde pembe pijamalı bir kaptanın teknesine binmek nasıl bir duygu bilmiyorum ama pek iyi olmasa gerek) onlar daha arkadan geldi oltaları salladık bizim çapa tutmadı hadi çek tago çektim attık yine tutmadı 3. de tuttu adnan abi 3 atış yaptı 3 mercan çekti akşama kadar tek tük gopez ve ısparoz tuttuk günün süprizi bende bir uskumru vardı bir ufak boy fangri birde karagöz gerisi gümüldür çuprası ve 2-3 ısparoz. Gün içerisinde buraya yazılmayacak kadar çok komedi yaşandı ama en büyük hadise bence onur abinin 2 çupra tuttuktan sonra gözlüğünü takıp yayılmasıydı ehh bende 2 çupi tutsam aynı tepkiyi verirdim herhalde. Bu arada kaçırdığım canım ahtapota burdan teessüflerimi iletiyorum yaklaşık 2 kilo vardı teknede kepçe olmadığından gitti
Bu güzel günü yaşamamda katkısı olan tüm abilerime teşekkürlerimi sunuyorum inşallah daha güzel balıklı avlarımız olur. son olarak
avınız kanlı ve canlı olsun diyorum alayan anlar

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla