Balıkcı dostlar neden boile başka sazan yemi yok,mu bir kere boile büyük sazanların olduğu tahmin edilen göllerde yararlı olur (büyük sazan,da benim için15-20kg ve üstü) Türkiye,de kaç tane benim dediğim gibi içinde büyük sazan olan gölümüz kaldı.
ben almanyada ikamet ediyorum yazın Türkiye,ye izinimi yapmaya gittiğimde sazlıbosnaya balığa gittim oradaki balık avlayan arkadaşların yakalamış olduğu
kovanın içindeki avcumun içi büyüklüğünde sazanları görünce üzüldüm sazanların büyüklüğü 12-13cm ben bu balıkcılara kızmıyorum kızdığım olay Türkiye gibi balık avına merakı olan çok insanımız var ama örgütleşme yok bizim burada 40cm den aşşağıya sazan tutmamız yasak buda devletin koyduğu yasak birde üye olduğmuz kulüplerin koyduğu yasak var bu yasak aşşağıya çekilemez ama yukaı çıkabilir mesela bizim kulüpte 45cm. bizde Türkiyede balıkcılar olarak aramızda böyle kurallar koyarsak büyük sazanlara boile atma şansımız olur balıkcı dostlar örgütleşin kulüp kurun. Sularımızın içindeki balıklara yumurtlama şansı verelim,ki büyük sazan tutma şansımız olsun.
Balığa çıkan herkese Rastgelsin
Bu mesaj en son " 21-01-2006 " tarihinde saat 19:20 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir....
|