Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-12-2006, 18:39   #12
Yırtık
Çımacı

Yırtık kullanıcısının avatarı

Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
Yalçın boynum ağrıdı resimlere bakarken birdahaki sefere düz çek be abicim,evet bende merak ettim şu levrekleri yakaladığın rapalayı,şayet rapala ile yakaladı isen,ama şunu demedende edemiyeceğim,,BRAVO,, çok güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler,rastgelsin.
Eyer dünkü yakalanan balıkları , Yakalayan sahteleri soruyorsanız tabikide soylerim.(Bende belkide 100 tane sahte var bu gece fotarafını çeker yollarım size)
ama balık devamlı yediği sahte değişiyor fakat geçen haftaki ler ile bu haftakiler aynı sahteler ile yakaladı ben genelde aynı sahtede israr etme güvendiğim veya sevdiğim sahteleri çalıştırım onlarda genelde yuzumu kara çıkartmaz
En sevdiğim 4 sahte her zaman her merada affetmez HuskyJerk CLN,S,GFP,BLN serisi 12 cm Sizden ricam özellikle sert havalarda mutlaka deneyin ama levrek meralarında ve ayrıca yerli balık kolay kolay yakalanmaz
ama İzmirden akın balığı geçiyor mutlaka uradıkları oyanlandıkları mera vardır....
Size bir daha ki gittiğim de avı kameraya çekecem fırsatım olursaaaa

VARMISIN BALIĞA

Bu mesaj en son " 28-12-2006 " tarihinde saat 18:41 itibariyle Yırtık tarafından düzenlenmiştir....
Yırtık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla