Konu: Selamlar
Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-12-2006, 17:47   #9
seaman
Oltacı

seaman kullanıcısının avatarı

Hoşbuldum teşekkürler.İstanbul ortamı hakkında küçük bir görüş bildirmek istedim.İstanbul aslında çok güzel ve imkanları fazla bir şehir,ne ararsan ve hangi saat olursa bulabilirsin.Ama negatif yönleri çok fazla,mesela çok fazla göç alıyor olması,ve aşırı kalabalık bir şehir olması trafik sorunuda cabası.Burada yaşamak çok stresli ve gerilimi yüksek.Ben çok düşündüm ve burada huzursuz olduğuma karar verdim o yüzden İzmir'e dönmeye karar verdim.İzmir'in havası her zaman farklıdır,insanları güleryüzlü ve hoşgörülüdür.Zaten gelince evi güzelbahçe veya kalabak tarafından tutmayı düşünüyorum.Herhalde burada ödediğim kirayla orda dublex bir evde oturabilirim. İstanbul oldukça pahalı bir şehir burada yaşam çok zor.Bütün bunların dışında benim birde motosiklet hobim var,burada gezecek çok fazla biryer yok bir taraf sapanca diğer taraf ise tekirdağ.İzmir çok farklı çok daha fazla gezecek yer var.Dalış desen yine burada güzel bir yer yok.Herşeyin dışında yaşam gerçekten çok kısa ve istediğimiz gibi yaşamak kadar güzel birşey yok diye düşünüyorum.