benim adım muhammet. fevkalâde güzel geçen Aliağa macerasının 92 kg ile ağır siklet katılımcısıydım

siteye üye olmadığım için anca yazabildim. öncelikle balık ve balıkçılık konusunda hiç tecrübem olmadığını fakat bu tekne avı sonrasında aşırı hoşnutluk ve ilgi duyduğumu belirtmek isterim.
benim bu merakla tanışmama vesile olan en başta çok kıymetli ramazan abicim ve candostlar süleyman, haldun ve onur abilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
ayrıca sizlere tanışmak, görüşmek son derece güzeldi. sizlerin balıkçılığı seven bunun yanında sevdiren dostcanlısı arkadaşlar olduğunuzu gördüm. denizsiz bir memleketin evladı olarak, öncesinde bu şekil deniz ve balık avına yabancı olan ben için son derece güzel bir anı yaşattınız.
geziden bahsedecek olursam detaylarını ramazan abi çok güzel bir şekilde anlatmış. ben hiç unutamadığım kısmı ise hepiniz yaşamışınızdır (ilk defa oltaya yem taktım ilk defa denizden balık çıkardım) o oltayla cıyırcıyır sararak balığın su yüzüne çıkıp önümde durmasının verdiği mutluluk.
hatta ilk geleni heyecandan tutamadım bilem

ramazan abi olmasa elimde olta ve balık mahsur kalcaktım öylece