Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-01-2007, 15:57   #35
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

Alıntı:
habaci tafarından gönderildi
Valla arkadaşlar aranızda yeni sayılsamda, görüyorum ki çoğu arkadaşlarım izmirden, demek oluyorki burdaki bir çok arkadaşımla ara ara balık sefalarında karşılaşacağız.O yüzden kapsamlı bir tanışma gerekli diye düşünüyorum...İzmir içinden olduğumuz içinde pek yabancılık çekeceğimizi sanmıyorum.Neyse konuya dönelim.Herkez içici burda gördüğüm kadarıyla.Benimde balık konusunda bir kaç fantazim var elbet.Her zaman hayalini kurduğum, bir teknem olmasıydı ki artık düşündüğümden bile büyük bir teknem var çok şükür.Sonra bir akşam balığa çıkarken yanıma radyomu, ışıldağımı ve can yoldaşlarımı almaktı.İçme konusuda ise benimde ufak bir piknik tüpüm var, şekersiz çayı çok severim.Bizim memleketin kaçak çayını da demledim mi değmeyin keyfime...Ben bu sefa için bir değil 10 tane demliği feda ederim.O serinlikte denizin ortasında sıcak bir çay kadar veya bir salep kadar daha güzel ne olabilir.Salepte çok iyi gider gerçekten.Şiddetle tavsiye ederim.Bu dediklerimi teknede değil ama karada geceleri çok yapmışımdır.Fakat bunlar eskide kaldı artık. Teknemde bu düşlediklerimi gerçekleştiricem inşallah...Bir tekne sahibi olmanın tadını ancak bir teknesi olan bilir arkadaşlar.Yaza isteyen tüm arkadaşlarıma bu tadı tattırabilirim.BEnce balık avlarını sıra dışı hale getirmek gerek.Çünki çok sık yaptığımız bir olay değildir.Bunun yegane temelleri ise bir tekne, sıcak içecek, ışıldak ve durgun bir denizin muhteşem sessizliğini bozan hafif türk sanat müziği; mükemmeli arayanların düşlerini süsler diye düşünüyorum.İlavesi olan varsa bilmek isteriz, sırlarını bizlerle paylaşmalarını şiddetle rica ederiz...
Herkeze hayırlı seyirler...
İlave edecek birşey bırakmamışsınız, ağzınıza sağlık . Aramıza hoşgeldiniz, imza bölümüne de gerekli eklemeleri yapabilirseniz kime hitap ettiğimizi daha iyi bilebiliriz...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı