Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-01-2007, 10:42   #26
Uzm.Dr.Rastgele
Guest

Varsayılan Eski günlerimi hatırladım...

Eskiden tekne ile çıktığımda '' eğer hava oynamaya başlarsa'' beni de tutardı.Bir defasında Sevgili ''Kalamar avcısı.com'' un sahibi Cem abinin büyük bir organizasyonuna katılmıştım.Hatta İstanbul'dan sırf mercan avlamak için gelen 2 arkadaşda vardı bu organizasyon içinde.Hepimiz 3 tekneye dağıldık.Nasip ya,ben beraber gittiğim Tahir adlı arkadaşım,yumurta kadar bir polyestere düşdük.Denize açıldıktan bir süre sonra hava giderek serleşmeye başladı ve bizim tekne yükselen havada her türlü dansı yapmaya başlamışdı.Tabi ben aynen oldum helva gibi.Gerisini tahmin edin....Ama kafada kırıklık var ya.... Diğer 2 arkadaş dönelim dediyseler dahi inatla,onların huzuru bozulmasın diye derin derin nefesler alarak ve hep uzak noktalar bakarak tur u bitirdim.Onu izleyen bir kaç gün daha başım ver yerlerin fır fır döndüğünü unutmam.
Bunun formulunu ismi ''DRAMAMİNE'' denilen ilaç sayesinde buldum.Bana bire bir iyi geldi.Şimdi çıkmadan yaklaşık yarım saat önce bu hapı alıyorum.Hava oynasada zıplasa da beni etklemiyor artık.Hatta 5 i geçen havada bile geçen ay içinde sanırım geceyi teknede geçirdik.Hiç rahatsız olmadım.Belki de kaşarlandık mı bilemiyorum.
Konuyu uzun uzun yazmamın nedeni aynı durumda olan can dostlarım var ise,bu hapın prospektüsünü okuyarak ve bir sağlık çalışanına danışarak kullanmalarını öneririm.Bende faydalı oldu ve sorun yaşamıyorum.

Not: Hangi ilaç olursa olsun mutlaka bir sağlık görevlisine daşınılmasının gerektiği unutulmamalıdır.:dikkat:
  Alıntı Yaparak Cevapla