Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-01-2007, 20:42   #1
Rauf
Guest

Alıntı:
lidaki tafarından gönderildi
Rauf abi çok sağol. Valla bende bunu kendim yapamazmıyım diye düşünüyordum, bana cesaret verdin abi. Bende hep takımı kendim yapmak taraftarıyımdır. Mesela hiç hazır kıbrıs almam, şarap mantarından kendim yaparım. Hem daha doğal oluyor hemde diğer rengarenk poliüretan malzemeye nazaran daha iyi iş yapıyor.
Erdal kardeşim insanın kendi yaptığı takım gibi zevk veren bir şey yok amatörlükte takımı kendin yapmak balık tutmak kadar zevkli ve her bağlamada ufak değişiklikler yapmak ve denemek cok zevkli.capari bağlamak cok zor bir olay değil aslında ama bir ustanın bağlarken yanında bulunmak lazım capari bağlayan kişi işe başladığı zaman bir cok iğne bağladığı icin sılayt gösterisi gibi seyredince sende bağlamaya başlarsın bir iki üc beş derken her bağladığın capari birbirinden güzel olmaya ve hatalarını kendi kendine düzeltmeye başlarsın.belki bir gün sitemizde capari bağlanırken bir vidio gösterisi hazırlanır ve YOUTUBE gibi bir proğram ile sitemize kayt edilirse capari bağlamaya hevesli arkadaşlara baya yardımı olur.evet böyle teknik konulardan anlayan üyelerimiz konuların bu kadar azaldığı bu periyotta böyle bir düzenleme iyi olur kanaatindeyim .erdal bey selam ederim rastgelsin dileklerimle.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links