Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-01-2007, 09:12   #2
varior
Kaptan

varior kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ayar tafarından gönderildi
Anlaşılmıştır arkadaşlar.biz içerde yaşayanlar,(denizi tv'de görenler) sizinle balıga çiksak demekki böğle durumda, hernekadar çaktırmasanızda bizi denize atasınız geliyor. ben bu tekne işinden iyice korktum,biz kıyıdan avlıyalım abi.yoksa sağlam yerimiz kalmayacak gibi.(Gerçi henüz nasip olmadı tekneyle balık tutmak.) merakta ediyorum amma korkuttunuz abi.
Hayır Gürkan abi aslında öyle değil, kimse zannetmiyorum gelmiş bir misafirini geri çevirsin.. Anlatılmak istenen önceden yapılan planlar, hazırlıklar tekne ayarlama filan bir sürü organizasyon sonra gidip 1 saat sonra dönmek hem ev sahibi için hem misafir için moral bozukluğu oluyor, o yüzden önlem almadan gitmeyin demek istiyor arkadaşlar.. Ben kürekli kayıkla çıktım ilk kez, ama benle beraber 3 aydır balığa çıkan kayık sahibi bile dalgalardan hafiften morardı, ben bittim tabii, ama balık tutmadan da gelmedik 14 parça çupra yakaladık geldik.. Güzel bir anı oldu, hep benim kusma böğürme seslerimle dalga geçtiler... ama tekrar gitmeyelim senle demediler.. Güleriz biraz dediler.. Ama şunuda belirteyim insanı zor durumda bırakıyor, başına gelenler çok iyi bildiğinden biraz da katı davranmalarını çok çok normal karşılıyorum...
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla