Konu: Fly'larım
Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-01-2007, 18:25   #8
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
İki siteyide çok kulanılanlara ekledim sağolun arkadaşlar.

Murat bey sizde biliyorsunuzki tatlısuda olduğu gibi fly avcılığındada çok malzeme var bendede fly için bir çok malzeme killerde duruyor,çeşitli kanatlı hayvan tüyleri,kara hayvanlarının kuyruk yada kılları,sentetik malzemeler,bu av türü için satılan özel iğneler vs oldukca bol bir plastik sandık içinde beklemede ara sıra kontrol edip bir iki sinek bağlayarak kendimi tatmin ettikten sonra belki 1 sene sonrasına gene killere iniyor,anlayacağınız benimde bir sürü boşu boşuna alınmış malzeme yada kullanılmayan malzeme öylesine duruyor,belki ileride fly için güzel dereler bulabilirsem ve bu av şeklide beni daha çok çekerse malzemeler hazır en azından,işin gerçeği şu ki ben almış olduğum malzemelere vermiş olduğum parayla,ömrümün sonuna kadar parayla balık alır yerdim,bu bir hastalık yaratıyor insanda balığa gidemediğim zaman ya malzemecideyim yada katologlardan malzeme incelerim dediğim gibi hastalık.
Abicim sorma, bir kere de Kemeraltı'na indiğimde bir malzeme almadan dönsem dişimi kıracağım valla ...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla