Alıntı:
cevat2 tafarından gönderildi
arkadaşlar merhaba,yarın akraba ziyareti için birkaç günlüğüne ailemle birlikte izmire geliyorum.urla tarafında konaklama yapabileceğim oda,kahvaltı hesaplı ailece kalınabilecek pansiyon/otel konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi rica ediyorum acil..birde bu 2-3 gün zarfında urla balıklıova karaburun mordoğan taraflarında kıyıdan vakit geçirip olta atabilceğim yer tavsiyesi lütfen....
|
Motel pansiyon konusunda bilgim yok ama kış aylarında fazla pahallı olacağını sanmıyorum.
Kıyıdan balık avı için ise gerence körfezini tavsiye ederim balık çiftliklerinin yakınlarından şansını dene Cevat abi tek tükte olsa balık olur mutlaka. Bu mevsimde çiftlik olmayan yerden zor balık bulunur. Balıklıova köyünün çıkışına gelmeden sola bir sapak var ordan girip yolu takip et bir yol ayrımı gelicek sola girersen ıldıra çıkarsın sağa girersen gerenceye ikisindede balık olur ama benim tercihim gerenceden yana olurdu.
Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Bu mesaj en son " 27-01-2007 " tarihinde saat 20:47 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
|