Erol bey yüzey olarak suyun üstünü kastediyorsanız o zaman gagası olmayan wobblerleri yapmanızı tavsiye ederim herhalde levrek avında levreğin küçük balıkları kovaladığı zaman wobbleri kulanmayı düşünüyorsunuz.
gaga önemli olmasına rağmen wobblerin vucut yapısıda (geniş,ince ve eğri olması) önemlidir tabiki bunları çeşitli şablonlarını sizlere gönderdim.
bu wobblerlerin gaga kısımlarını biraz kuvvetli aliminyumdan yaparsanız belki wobblerinizden daha çok verim alırsınız .
ben wobbleri at çek,te kulanıyorum siz galiba bir bot,la yüzdürmek istiyorsunuz
şayet bunu kastediyorsanız (saate 3kmh) ben hiç bot,la wobbler denemedim ayrıca bende mevcut olan bir dvd,de suyun üzerinde levrek avında adlı filmde wobblerlerin daha çok açık renkleri ile avlanıyorlar mesela yaldızlı beyaz olanları belki size yardımcı olur.
wobblrin içten montesini 11-17-2005 saat 00.12 de siteye göndermiş olduğum birinci resimde var sizlere üç resim daha gönderiyorum.
siz gene anlamadığnız taraflarında bana danışabilirsiniz tabiki seve seve anlatmaya çalışırım.
saygılar,sevgiler
Selim Öner(balıkcı)
Not: ayrıca benim kürek diye adlandırdığım sizden gaga olarak öğrendiğim kelime için teşşekürler
|